VÆR MED!

Går du med en hemmelig skuespillerdrøm?

Elsker du at synge kor eller solo?

Er du vild med at danse?

Eller har du hænderne skruet godt på?

Og har du lyst til at bruge din sommer sammen med en flok sprudlende, kreative, glade mennesker, der brænder for at lave teater? 

Så skal du være med i Ruds Vedby Borgspil!

Vi har plads til alle!

Vi har altid plads til én til, og det er lige meget, om du er en erfaren teaterrotte eller måske bare gerne vil prøve det dér med at stå på en scene.

Hvis du hellere vil bruge kræfterne bag scenen, så er vi også altid glade for en ekstra hånd dér.

Hvad med for eksempel at komme med på holdet af kostumemagere, scenebyggere, regissører, sufflører, parkeringsvagter, plakatophængere, kagebagere, kaffebryggere, bodholdere eller “Flinke-folk”?

Sammen får vi Borgspilshjulene til at dreje rundt, og vi glæder os til at se lige netop DIG i parken til sommer!

Borgspillet er for alle, store som små. Vi gør dog opmærksom på, at børn under 12 år skal ledsages af en voksen.

Hvis du er interesseret, så hør mere om foreningen på vores infomøde i foråret (hold øje med nyhederne), mød op til den årlige audition eller kontakt formand Marianne Olsen, marianne@rudsvedbyborgspil.dk, tlf. 4021 2687. Du kan også ‘Synes godt om’ os på Facebook – så hører du fra os, så snart vi annoncerer tid og sted for auditionen.

Velkomstfolder

Til nye medlemmer har vi lavet en velkomstfolder, der kan hjælpe dig godt i gang, og som også indeholder svar på nogle af de mest stillede spørgsmål. Hent folderen ved at klikke på billedet herunder:

velkomstfolder forside