STØT OS, NÅR DU TANKER

Hos Ruds Vedby Borgspil har vi en sponsoraftale med OK, så du kan støtte vores teater, hver gang du tanker. Og det koster dig faktisk ikke ekstra – OK betaler hele beløbet.

Du støtter Borgspillet med 5 øre/liter – uanset om du bruger et OK Kort eller betaler med OK-appen. Og tanker du 500 liter indenfor et år, får vi desuden en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Kort eller hent appen på App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Ruds Vedby Borgspil nu – så sørger de for at ændre det.

Støt ekstra med OK Mobil og OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til Borgspillet med en af OK’s Mobil-pakker – så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker.

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Borgspillets Sarah Sandberg Olsen på 26 63 82 50 eller sarah@rudsvedbyborgspil.dk

Støt Ruds Vedby Borgspil, når du tanker