AUDITION

Auditionen til årets borgspil “CHR II” er:

Lørdag d. 9. marts kl. 10 og kl. 13
på Ruds Vedby Skole


Begge mødetidspunkter starter med fælles introduktion og danseaudition, hvorefter der er individuelle sang- og skuespilauditions.

Forløb

Der vil være information om årets stykke og lidt om Ruds Vedby Borgspil, som en start. Vores kære syersker vil være der til opmåling, så vi kan få lavet nogle flotte kostumer.

Du skal til audition for Jesper (Instruktør), Frederikke (koreograf) og Johnny (Kor og Sang).

Der vil være lidt ventetid i løbet af dagen, så hyg dig gerne sammen med de andre ansøgere.

Vi glæder os til at se dig til audition, og tag endelig en god ven eller veninde med. Jo flere, jo bedre. Hvis du har nogen spørgsmål til audition, så send gerne Jesper en mail på aproposjesper@gmail.com eller en sms på 22278742.

Vi glæder os til at se dig.

Danseaudition

Først del af auditionen vil være en danseaudition, hvor alle lærer en kort koreografi i hold og viser den et par gange. Målet er ikke, at man lærer en koreografi perfekt eller fejlfrit, men at vi ser, hvordan man bevæger sig. Så det handler om udstråling og at have det sjovt med at danse.

Sangaudition

Anden del er sangaudition. Vi opfordrer alle til at gå til sangaudition, også hvis man ikke ønsker at være solist. Vi vil gerne høre jeres stemmer, da alle skal synge med i koret. 

Vi anbefaler, at man vælger en af de sange fra forestillingen, vi har lagt op. Du skal ikke synge hele sangen, men ca. 1,5 minut. Du må gerne selv vælge et cut, eller du kan starte fra begyndelsen og så siger vi tak på et tidspunkt. Det bestemmer du helt selv. 

Du behøver ikke kunne teksten udenad.

Måske vil du blive bedt om at synge en skala eller lave en anden form for sangtræning. Dette vil vi gøre, hvis der er noget i din stemme, vi har brug for at høre igen eller mere tydeligt. Det er hverken godt eller dårligt, men et udtryk for vores nysgerrighed.

Skuespilaudition

Den sidste del er skuespilaudition. Her kan du sige et par replikker fra forestillingen, hvis du har lyst. Vi vil gerne høre, hvordan du siger replikker og se dit bud på en af rollerne.

Vælg gerne et af de tekstuddrag, vi har lagt op. Der vil være en stikordsgiver i rummet.

Du behøver ikke kunne teksten udenad.