Audition

audition 2016

 

AUDITION PÅ MUSICALEN

“Grauballemanden – THE musical”

I august 2018 opfører Ruds Vedby Borgspil “Grauballemanden – THE musical” på Amfiscenen ved Vedbygård. Borgspillets forestillinger spiller hvert år for ca. 3000 publikummer.

Går du rundt med en skuespiller, sanger eller danser i maven, så er Ruds Vedby Borgspil et godt sted at prøve drømmene af. Forestillingen opsættes af professionel komponist/tekstforfatter, instruktør og koreograf.

“Grauballemanden – THE musical” er en rablende vanvittig og morsom fortælling om nationalklenodiet Grauballemandens sidste dage, inden han blev kastet i en mose og ofret til jernalderens guder. Glem alt hvad du lærte i historietimerne. Det her er crazy musicalcomedy på hæsblæsende niveau og sådan markerer vi Borgspillets 30 års jubilæum i år på festlig vis.

 

Auditionen afholdes

Søndag d. 18. marts kl. 10-16

på Ruds Vedby Skole

 

Tilmelding ikke nødvendig men hvis du gerne vil være med og ikke kan møde op på dagen, skal du ringe eller skrive til formand Marianne Olsen på tlf. 4021 2687 eller marianne@rudsvedbyborgspil.dk

Du er også velkommen til at møde op, hvis du hellere vil stå for praktiske ting såsom scenebygning, kostumesyning, publikumvagt etc. Kig evt. forbi siden Vær med! for flere informationer.

 

Program for dem som ønsker en hovedrolle/birolle/danser

Kl. 10.15 laves en fælles danseprøve med koreograf Maria Wichmann. Medbring sportssko og tøj du kan bevæge dig i. Danseerfaring ikke nødvendig.

Kl. 11.30 er der individuelle prøver for dig, der ønsker en tale/sangrolle. Til prøven skal du forberede en sang og en tekst.

Sangen du skal synge er valgfri (gerne en musicalsang), men hvis du ikke kender nogen, kan du finde en sang med tekst, noder og instrumentalversion at synge efter under Auditiontekster. Ønsker du akkompagnement på klaver til din egen sang, bedes du medbringe noder med becifring.

Efter din sang vil du blive sat sammen med en af de andre auditiondeltagere og så får I sammen tid til at afprøve teksten inden den fremføres for panelet. Teksten er en såkaldt ”nultekst”, så du kan tolke den som du vil. Du skal lære replikkerne til både A og B.

Derudover vil der være en kort samtale med dig, så vi kan lære dig at kende. I panelet sidder instruktør Peter Thieme og forfatter/kunstnerisk leder Chris Skytte.

Vi håber på at se dig og glæder os til at byde dig velkommen i Borgspilsfamilien!

Har du spørgsmål, kan du kontakte Marianne Olsen på tlf. 4021 2687 eller marianne@rudsvedbyborgspil.dk. Husk også at læse om kontingent og øvedage.